VELKOMMEN!

Dette er en blogg for alle dansere som går, har gått eller vil gå i leikarringen, for alle foreldre til dansere og for andre interesserte.
Husk at det kan ligge mer (bilder og linker) under hver "les mer" på slutten av hvert innlegg. VELKOMMEN!

tirsdag 27. april 2010

Besøk av spelemenn fra Vestnes!

I dag, den 27.april, hadde Brit Elise Skram med seg forsterkninger fra Vestnes. Det var elever som lærer å spille fele av henne. Det var fem gjestemusikanter. Vi slo sammen alle tre partia våre og hadde fellesøving i en og en halv time som blei avslutta med pølsefest. Det var ei kjekk øving. Vi dansa og lo, og musikken var kjempeflott. Vi fikk danse ril, fleire reinlendere (deriblandt firemannsreinlender), polka og åttetur med mølle. Til slutt gikk vi et kvarters marsj som blei avslutta med "sneilehus". Mange blide fjes inne i "snurringen" der.
Det var enighet om at dette måtte gjentas, kanskje vi kunne få oss en fergetur til høsten? De flinke spelegjestene er i hvertfall velkommen tilbake når de vil.

Så ved veis ende kom vi på at vi måtte ha noen bilder, og her er de.

Ellers:
- I morra, onsdag 28.april, skulle Leikarringen hatt sin første danseoppvisning ute på museet i forbindelse med reiselivsmessa. Denne er avlyst.
- Vi avventer nærmere beskjed, men det kan bli båtanløpsoppvisning alt den 10.mai og 16. mai, men dette er ikke sikkert enda.
- Det som er helt sikkert er at vi skal danse og opptre ved blomsternedleggelsen ved kongebjørtka den 17.mai, og at vi skal gå i borgertoget. Det håper vi at alle vil bli med på, også 1.parti!

1 kommentar: