VELKOMMEN!

Dette er en blogg for alle dansere som går, har gått eller vil gå i leikarringen, for alle foreldre til dansere og for andre interesserte.
Husk at det kan ligge mer (bilder og linker) under hver "les mer" på slutten av hvert innlegg. VELKOMMEN!

onsdag 1. september 2010

ONA! Vi savner ONA!

Det var en utrolig flott tur ut til Ona sist helg. Vi var 22 som dro avsted med bager og sekker fulle av regnklær,sydvester, ullstilongser og støvler. Men det vi hadde trengt var solkrem og badeklær!

Jeg tror jeg har alle med meg på at turen var vellykket! Været satte prikken over ièn ved å vise seg fra sin aller beste side. Lørdag møtte jeg en gjeng spente dansere med familier (og noen uten familie) på Molde Rutebilstasjon. Det ble en rolig busstur, og underveis begynte været og klarne mer og mer opp! Ferga tok lang tid, men det var flott å sitte oppe og se ut på alle øyene og holmene. Vi har det utrolig vakkert her oppe på Nordvestlandet!Noen oppholdt seg i bunn av ferga, der ble det vist video på en TV. Alle var ihvertfall fornøyde da de gikk av og iland på ONA!

Sunniva

Kristina

Her går vi fra Stormly til havna. Det velkjente Ona Fyr midt i sikte.

Her ser du STORMLY(huset hvor vi spiste all mat) bak til venstre.

Lørdfagen gikk så med til spising av nista på samlinghuset Stormly. Familien Kalvatn hadde tjuvstartet på helga der ute og hadde kokt klar kaffe ol til oss.

Så hadde vi tur opp til Fyret. Ingrid Kalvatn hadde fått nøkkel til fyret så vi fikk gå inn og til topps. Heldige oss! Det var trangt, varmt og kaldt og litt "gammelt".

Alle barna (unntatt Kristina som kom litt etter pga noe hun måtte gjøre først).
Her er Kristina i fyret! Hus ser ned på Fergekaia! Vi bodde i 2.etg på det røde huset på kaia.

Deretter besto resten av helga stort sett av : fisking, krabbeleiting, bading (i sjøen), felles middag (kyllinggryte Bali), spill/leik på lørd kveld, og maleverksted ute.

Vi var kjempefornøyde da vi vendte hjemover søndag. Alle hadde spist mange pølser, noen hadde vunnet premie for største fisk og flest fisk, noen hadde vunnet premie på loddtrekking.

Synne og Thea.Ole Magnus og Eivind (vi kan vel si at de brukte helga på å fiske).

Jonas fikk låne fisken litt.....

Maleverksted!
Takk for turen! Takk til de kjekke danserne og deres søsken! Takk til alle de vokksne som var med! Takk for at vi sammen greide å skape en flott tur!
RagnaNoen badet,men langt fra alle....
De fleste i truser (for det var ikke alle som hadde med seg badetøy til Ona)...
Guro, Silje og Sigrid.
Her bodde vi i 2.etasje. Du kan se oss sitte ute og innta vårt siste måltid på Ona: Pølser i brød.

2 kommentarer:

  1. For en flott tur! Skulle gjerne vært der i stedet for i bryllupet! Kjekt at været var så flott og hvem skulle tro det ble bading denne helga......!

    SvarSlett
  2. Kjempefint innlegg fra Ona!

    Ole Magnus var veldig fornøyd, og ja; han følte nok at han hadde vært på en laaaaaang fisketur:)

    Helt toppers for den gutten!

    SvarSlett