VELKOMMEN!

Dette er en blogg for alle dansere som går, har gått eller vil gå i leikarringen, for alle foreldre til dansere og for andre interesserte.
Husk at det kan ligge mer (bilder og linker) under hver "les mer" på slutten av hvert innlegg. VELKOMMEN!

tirsdag 4. januar 2011

Julenissene på museet!

NISSEDAGEN
Her er bilder fra Nissedagen på museet der vi satte et flott preg på arrangementet. Alle hadde kledd seg fint nissekostymer og alle var flinke nisseambassadører. Det var første gangen vi gjorde dette, men det blir ikke det siste året!

Litt info :
Nå håper jeg at mange nye dansere leser på bloggen. Vi åpner opp for nytt inntak av dansere på 1.parti, og vi håper det vil bli mange! Øvingene er på Reknesstabburet kl 17.30-18.30.  Det er bare å møte opp! Vi skal danse og dele ut lapper til barn på noen av byskolene i forkant, men alle er velkommen.
Her er nissene:
Synne  Victoria  Sigrid  Anna  Synnøve og Ingeborg i Eidestabburet.
De har akkurat gjort unna noen flotte julesanger!
 LANGEDANS i nissestil.  Siden vi ikke hadde felemusikk så sang vi "Kjerringa med staven".

 Vi leker "Nissen han var no så grom ein mann".  Denne leiken har vi og på video, se lengre ned på
siden.Her er Hilde! En skikkelig rødnisse. Det er mammaen hennes som har sendt oss flere av disse bildene. Takk!

 Etter julegranåpninga og dansen/leiken kunne de som ville dyppe lys, pynte pepperkaker (og spise de/ta de med hjem for å henge opp), spise grøt mm.

2 kommentarer:

  1. Supert innlegg! Håper vi får mange nye dansere denne våren! Jeg likte designet på siden og koste meg over alle nissene!

    SvarSlett
  2. Masse flotte bilder og glimt fra nissedagen. Det passet ikke for oss å møte opp på den, men morsomt å se hvor flotte dere var!

    SvarSlett