VELKOMMEN!

Dette er en blogg for alle dansere som går, har gått eller vil gå i leikarringen, for alle foreldre til dansere og for andre interesserte.
Husk at det kan ligge mer (bilder og linker) under hver "les mer" på slutten av hvert innlegg. VELKOMMEN!

onsdag 29. juni 2011

Løvikremma, 26. juni.

Endelig er det vel noen som sier...jeg har jobbet et par kvelder med å få opp bildene, men nå er de her. Hvis du vil se flere bilder så ligger alle ute på flikr.

Det var en flott søndag, til alt hell så hadde vi været med oss også! Det var flere plasser på veien utover hvor folk sto og fisket, eller var på vei til å fiske, det var noen gutter i bilen min som gjerne ville stoppe for å delta i fiskekonkurransene som vi etterhvert oppdaget at det var. Men målet var Gossen og Løvikremma, og dit kom vi. Alle fra leikarringen valgte(tilfeldigvis) å ta sammen ferge utover. Vi kom tidlig og barna var igang allerede da bilene var parkerte med å se på kaniner, høner, tove, gjette på bæsjer, spikke, disse/klatre, lage pinnebrød mm. Klokka ett danset vi, og siden vi hadde tre gutter og tre jenter så danset vi program B med en liten endring bare. Da vi kom til treturene ble det morsomt, for da var det ene oppsettet med to gutter, og det er sjeldent vi opplever. Synnøve G gjorde et tappert forsøk på å føre Emil og Eivind, de lar deg jo ikke så lett føre -de liker å bestemme (eller gå på autopilot).

Opptredene var flott. Leidulf spilte og applausen satt løst. Snusoplkaen gikk flott....litt for flott; for i turen der gutten slår jenta, der blei det fulltreffer! Heldigvis gikk det bra.

Her er bilder fra dagen:Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar