VELKOMMEN!

Dette er en blogg for alle dansere som går, har gått eller vil gå i leikarringen, for alle foreldre til dansere og for andre interesserte.
Husk at det kan ligge mer (bilder og linker) under hver "les mer" på slutten av hvert innlegg. VELKOMMEN!

mandag 15. august 2011

Velkommen til nye dansere!

Snart braker det løs med øving for nye dansere og for de som gikk på 1.parti i fjor. Øvingene starter tirsdag 30.august. Dansere som har danset flere år i leikarringen og opptrådd for turister i sommer, har pause til etter høstferien. Alle dere vil få brev i posten.


Nye dansere kan møte på Reknesstabburet, v Gildehallen,  tirsdag 30.august kl 17.30-18.30. Det passer å starte i leikarringen for barn i alderen 1. - 3.klasse, men hvis du er eldre og vil starte så finner vi løsninger slik at det vil bli bra for alle. Det første øvingsåret i leikarringen øver vi på sangleiker, musikkdanser, musikkleiker og sangdans. Bare møte opp eller meld deg på ved å ringe til Romsdalsmuseet og snakk med Signe eller Birgitte.

Dansere som gikk 1.parti i fjor, rykker opp til 2.parti i år, og har første øving tirsdag 30.august kl 18.30 - 19.30. Dere skal i år leke og synge og danse, men spesielt lære dansene som der skal vise frem for turistene neste sommer. Til våren 2012 vil museet tilpasse bunad til alle dere! Det blir kjekt!

Håper vi sees!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar