VELKOMMEN!

Dette er en blogg for alle dansere som går, har gått eller vil gå i leikarringen, for alle foreldre til dansere og for andre interesserte.
Husk at det kan ligge mer (bilder og linker) under hver "les mer" på slutten av hvert innlegg. VELKOMMEN!

mandag 28. november 2011

HALLINGDANSERE PÅ TUR!

Synnøve G, Sigrid, Eivind, Gagna, Sofie, Synnøve, Kristine, Silje og Ole Magnus fikk prøve feler og hardingfeler!

I helga var det storm! "Berit" kom med full tyngde, men vi trosset været og la ut på vår ferd mot MOA, på Sunnmøre. Jeg hadde med meg 9 dansere på tur, alle fra 3.parti. Vi hadde øvd i flere uker på å danse halling og dette var målet vårt: TUR for å besøke andre hallingdansee!Fergeturen gikk flott, det var ikke bølger som vi kunne kjenne, men det var mye vær da vi så ut vinduet! Vi tok TIMES EKSPRESSEN til MOA, der vi ble hentet i privatbilder og kjørt til ei hytte på HØGDA som eies av Ungdomslaget Ivar Åsen på Sunnmøre.

Helga og oppholdet var aldeles topp. Alderen på de vi besøkte var ikke helt match, men turen ble allikevel kjekk. Vi fikk instruksjon av Vidar Underset, en flink hallingdanser!

Ellers fikk alle prøvd å spille fele eller hardingfele og alle fikk opplæring på munnharpe. Og når vi tenker på maten: taco fredag kveld og pannekaker lørdag før avreise, så var det en strålende tur.

Se bilder fra hallingturen ved å trykke:
HER!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar