VELKOMMEN!

Dette er en blogg for alle dansere som går, har gått eller vil gå i leikarringen, for alle foreldre til dansere og for andre interesserte.
Husk at det kan ligge mer (bilder og linker) under hver "les mer" på slutten av hvert innlegg. VELKOMMEN!

mandag 7. januar 2013


2013
VELKOMMEN INN I DET NYE DANSEÅRET!
Det er ganske mye spennende som skal skje nå fremover denne vinteren/våren. Programmet håper jeg alle fikk med seg fra juleverkstedet, eller fra en mail. Du kan og finne programmet/terminlisten her på bloggen, se til venstre.
  • I dag, mandag 7.januar, skulle vi ha danset med allidrett på Langmyra skole, men dette er avlyst og utsatt!
  • Overnattingbesøk fra UL Ivar Aasen (Ungdomslaget i Ålesund) 25-26.januar på BUL hytta. Det er de vi var på "hallingtur" til sist høst, og som flere av dere møtte igjen på "Sjokoladekappleiken" i Tresfjorden nå i høst.
  • Tamilsk Solfest er et arrangemet som vi blir invitert til å opptre på, arrangeres hvert år på Molde Rådhus. Dette gjelder 3.partisdansere (de som har fått utdelt bunader).
Så vil jeg nevne at Molde Kulturskole vil komme med et tilbud opp nybegynneropplæring på fele i norsk folkemusikk. Det har vært jobbet ut en skisse til opplæringstilbud mellom Romsdalsmuseet, Spellemannslaget og Molde Kulturskole, og tilbud om påmelding til dette skal bli nå i januar. Kanskje noen av leikarringens dansere også har lyst til å prøve seg? Det skal bl.a. være øvinger hvor to og to øver sammen, og det høres jo kjekt ut.

Anna Gjendem, tidligere danser i leikarringen, har utdannet seg videre innen folkemusikk og folkedans og har nå fått jobb på Folkemusikkarkivet for Møre og Romsdal i Volda! Vi gratulerer og ønsker henne velkommen på besøk og som gjeste-danser til sommeren!

Juledans i Molde: Anna Gjendem sammen med BUL Molde arrangerte juledans hvor det ble holdt kurs i både dans og felespill av Romsdalsspringar. Om kvelden var det fest. Jeg så i Romsdals Budstikke at flere "gamle" dansere i leikarringen var med på dette, men også en av våre instruktører: Julie Erikson! Flott arrangemet og bra at du var med Julie!

Så da trør vi takten sammen dere, kanskje vi får med noen nye dansere nå også? Velkommen skal de i så fall være!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar