VELKOMMEN!

Dette er en blogg for alle dansere som går, har gått eller vil gå i leikarringen, for alle foreldre til dansere og for andre interesserte.
Husk at det kan ligge mer (bilder og linker) under hver "les mer" på slutten av hvert innlegg. VELKOMMEN!

onsdag 13. februar 2013

Dansefest med boller!

DANSEFEST MED BOLLER!!!!
Tirsdag 12.02.13 fikk vi besøk av Romsdal Spelemannslag. De stilte med musikk og Halvor Holm fra Kulturskolen tok en tur innom. Festen startet med en lang og god marsj med mye tull inni.

Så ble de fem elevene som spiller/skal spille i kulturskolens nye tilbud: "Feleopplæring med folkemusikk" presentert, tre av de spilte for oss andre. Det var kjempekjekt! Tøffe og flinke var de også! Det er fortsatt tre ledige plasser, ta kontakt om noen ønsker å prøve seg på fele denne våren!

Festen fortsatte med polka, klappdans, firetur, sangdanser og sangleiker. Til slutt danset de eldste Mølledansen, mens de yngste danserne så på. Det var et høydepunkt.

Det var ca 35 dansere på festen, 100 boller ble bakt til festen, og nesten alt gikk med. Takk til de foreldre som stilte med boller!

Jan, som kommer fra Polen, ga leikarringen en fin dukke med tradisjonelle klær fra Polen. Vi har nå en liten samling med "ting": pokaler, utmerkelser, dukke mm som skulle vært stilt ut. Vi jobber med saken.Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar