VELKOMMEN!

Dette er en blogg for alle dansere som går, har gått eller vil gå i leikarringen, for alle foreldre til dansere og for andre interesserte.
Husk at det kan ligge mer (bilder og linker) under hver "les mer" på slutten av hvert innlegg. VELKOMMEN!

søndag 20. juni 2010

Dans på Seilet!

Vi ble kjøpt av Akademikerne som hadde samling på Seilet torsdag 17.juni. Det kom et bra knippe dansere til denne opptrednen, og gjennomføringen gikk strålende. Flere av publikummerene i salen tørket tårer, -og en mann gråt! ble det fastslått på bakrommet etterpå. Etter opptrednen skulle vi spist pizza og hatt en dans til på museet for et cruiseskip. Denne dansen ble avlyst, men pizza ble det, vi dro på Egon der pizza (samt en med pannekaker) ble fortært i god fart og høy stemning.

Kanskje det også skal nevnes at 4 av danserne hadde en liten privatoppvisning vest for Egon! Det kom noen turister forbi og de filmet danserene da de kom ut av bilen....og de filmet videre da de tok en firetur på fortauet.... Ingen kan representere Molde så fint som dere! Flott!
Akademikerne hadde proffe fotografer under fremsyninga, de sa at de skulle legge ut bilder på hjemmesiden -så da legger jeg en link til den her.

http://www.akademikerne.no/

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar