VELKOMMEN!

Dette er en blogg for alle dansere som går, har gått eller vil gå i leikarringen, for alle foreldre til dansere og for andre interesserte.
Husk at det kan ligge mer (bilder og linker) under hver "les mer" på slutten av hvert innlegg. VELKOMMEN!

tirsdag 6. juli 2010

Opptreden søndag 4.juli på museet.

Sommerens dansesesong er godt igang. Mange flinke dansere i aksjon denne helga! En fin danseopptreden igjen. Anna Gjendem er og i byen, hun danser med oss når hun kan! Det er vi veldig glade for, hun tilfører ringen mye positivt i form av danser, engasjement, liv og ikke minst viser hun  at det går an å fortsette med dans også etter å ha flyttet fra Molde. Svein Oskar Smogeli hadde fri fra Garden denne uka, og avsluttet sin friperiode med å spille for oss før det bar rett på flyplassen og tilbake til klarinetten(?).

Tre av guttene i ringen var også tilstede på denne opptrednen, samt mange flinke jentedansere. Det var så mange dansere at vi fikk danset mølledans! Det gikk så fint som bare det, selv om det var lenge siden sist.

Siden det var Synnøve Alidas 8-årsdag ble det servert sjokoladekake med rosa farge, brus og is. Dagen var som skapt for en formiddag på museet, litt skyer, litt sol, og det passet bra siden vi hadde to cruisebåtbesøk og dermed to danseopptredner.

OK. Tid for litt video! Klikk på linkene under og du vil finne videosnutter tatt med IPhonen.
Mølledans
Gammel reinlender
Tretur fra Hordaland
Snuspolka
Dans med turister.
Dans med turister

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar