VELKOMMEN!

Dette er en blogg for alle dansere som går, har gått eller vil gå i leikarringen, for alle foreldre til dansere og for andre interesserte.
Husk at det kan ligge mer (bilder og linker) under hver "les mer" på slutten av hvert innlegg. VELKOMMEN!

tirsdag 6. juli 2010

Tirsdag 6.juli kl 18 - 19

Signe, Anna G og Anna B.

Tirsdag 6.juli kl 18-19 på Reknesstabburet var det danseøving for de som ville med Anna Gjendem. Hun vil ha danseøving for alle som har lyst de kommende tirsdagene i juli, det er bare å møte opp!
Trykk på de røde ordene for å se litt flott dans!Det var svette dansere som møtte meg da jeg stakk oppom på slutten av øvinga, de hadde hatt det veldig gøy forsto jeg. De møtte meg med kjepper i hendene og var svært interessert i å vise meg noen karstykker de hadde lært seg. Trykk på de røde ordene og se utvalgte videosnutter!


Jeg skal kjøpe inn kjepper til leikarringen så alle skan få øve seg på dette til vinteren...Ta en titt på linken under og du vil se hva du kan lære deg hvis du trener litt.... (trykk på de blå ordene)

Frikardansere
øver i Frogneparken på ulike stunt

Hvis du har lyst til å se Sigbjørn Ruas hallingdans på Landskappleiken på Voss i år (sist uke) så legger jeg en link til det her....Da får du se dansen danset av en proff!

1 kommentar:

  1. Så festlig!
    Ole Magnus storkoste seg på halling-kurs; og vi har nå sett på alle de morsomme videoklippene!

    Flott tiltak! Dette anbefales til flere dansere i følge Ole Magnus!

    Marie

    SvarSlett