VELKOMMEN!

Dette er en blogg for alle dansere som går, har gått eller vil gå i leikarringen, for alle foreldre til dansere og for andre interesserte.
Husk at det kan ligge mer (bilder og linker) under hver "les mer" på slutten av hvert innlegg. VELKOMMEN!

tirsdag 5. oktober 2010

Klare for en ny høstsesong????

12.oktober:
Det er jeg og Anna B og Ingeborg (håper jeg)...Vi starter neste tirsdag (den 12.okt) med en skumringskveld. Det er felles for alle partia kl 19.-20 og det er Mads Langnes (den "nye" Bjørn) som skal følge oss.... Håper mange mange vil komme. Ta med besteforeldre, foreldre, storesøsken og andre kjekke mennesker, eller kom alene. Dette blir en fin kveld sammen.

19.oktober:
Kurvfest! Endelig er det premiering av årets sesongdansere! Hvem får gavekort? Hvem får premie? I tillegg skal det markeres hvem som har danset hvor lenge i leikarringen. Ta med deg familien og kom. Dette er en hyggelig kveld hvor dere tar med en kurv med litt mat oppi, så ordner foreldreutvalget med kaffe/drikke. HUSK: ta med penger til loddsalget! Og hvis du har noe liggende på lur, som passer å gi som gevinst, så ta det med. Signe har selvsagt også ordnet med mange gevinster!

26.oktober:
Vanlig øving: 1.og 2.parti slår vi sammen og de har øvinger fra 18.30 - 19.30 frem til jul (ikke mange vanlige tirsdager...). 3.parti øver fra 19.30 til 20.30 (hvis du vil kan du være med fra 20.30-21.00 også).

 Denne dagen er det Anna B med den flinke Ingeborg som hjelper som skal holde øvingene siden jeg skal være med på FORELDREMØTE KL 19.30-20.30 (nb: I ADMIN BYGGET).

Ja...så er det snart frikar-show! Håper menge har meldt seg på for å være med å se på. Det tror jeg blir kjempegøy!

Årets/fjorårets dansere!
Alle som har jakker på seg her (ikke bunader)
skal få bunader til våren og blir fremsyningsdansere neste sommer!

Sees tirsdag!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar