VELKOMMEN!

Dette er en blogg for alle dansere som går, har gått eller vil gå i leikarringen, for alle foreldre til dansere og for andre interesserte.
Husk at det kan ligge mer (bilder og linker) under hver "les mer" på slutten av hvert innlegg. VELKOMMEN!

onsdag 20. oktober 2010

Kurvfesten 2010!

Da må vi si at høsten er godt igang! Det snør og kurvfesten er gjennomført. Siden jeg ikke hadde med fotoapperatet (det lå fullladet her hjemme), så legger jeg med bilder jeg har fått fra Signe. Kanskje det kommer flere bilder sendt til meg etterhvert?

Det er alltid kjekt med en fest. loddtrekking og utmerkelser, premiering og bilder. Utolig mange premier i år!  Tenk at dere kjøpte så mange lodd! Vi fikk inn (til oss selv) 3411 kr.

Nå håper vi at ringens nye dansere med foreldre/følge følte seg velkommen og godt mottatt. Det er kanskje ikke alltid like lett å finne noen å sitte vedsiden av, snakke med nye mennesker og samtidig få med seg alt som skjer. Jeg håper at dere nye, og alle vi som har vært med på dette et år eller flere, hadde en kjekk kveld.

Her er bildene:
På skjermen i bakgrunnen er det utsikten fra Ona fyr (tatt inne på Ona fyr).

Diplomdansere (to år i Leikarringen) som var tilstede:Kristina, Kristine, Sigrid og Synne.
Jarle Sanden, museumsbestyreren, kom innom og snakket litt om museets tanker omkring sommerens opptredner, og inviterte til foreldremøte neste tirsdag mens tredjeparti har øving (NB møte i murbygget).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar