VELKOMMEN!

Dette er en blogg for alle dansere som går, har gått eller vil gå i leikarringen, for alle foreldre til dansere og for andre interesserte.
Husk at det kan ligge mer (bilder og linker) under hver "les mer" på slutten av hvert innlegg. VELKOMMEN!

fredag 27. april 2012

24.april, vi var på tur til VESTNES!
Så heldige vi er som kjenner Britt Elise og de flinke ungdommene i juniorlaget i Dåm og Drag! Nå var det tid for gjenvisitt. Vi var 27 dansere, 2 søsken og 4 foreldre, samt Birgitte, som dro med ferga kl 16.15 på tirsdag ettermiddag. Alle dansere i leikarringens t-skjorter. Det var en levende reklameplakat som dro avgårde. Sang og latter runget på ferga. Vi var absolutt synlige på en positiv måte.

På Vestnes danset vi på Vestnes brygge (kjøpesenter), Juniorlaget i Dåm og Drag holdt en flott konsert etter oss. De var kjempeflinke, for de hadde øvd mye til helga som var, da de var på Kappleik i Surnadalen og fikk gode resultater der. Det var også en hedersmann som kom for å se og høre på og det var Olav Hjelvik som var spillemann for leikarringen i mange mange år.

Etter det bar det til Helland skole hvor vi fikk pizza og brus. Da var vi 48 til bords, og det var et rolig måltid! Til slutt fikk alle, både dansere og musikere, lære en Linjedans. Alt det andre vi hadde tenkt å rekke -det rakk vi ikke. Konkurranser mm har vi til gode til litt ekstra kos på øvinger noe til Hjertøyturen i juni!

Takk for en flott tur alle sammen! Ekstra takk til kjekke foreldre som stilte med biler og hjelp!

Flere bilder fra turen ser du HER!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar