VELKOMMEN!

Dette er en blogg for alle dansere som går, har gått eller vil gå i leikarringen, for alle foreldre til dansere og for andre interesserte.
Husk at det kan ligge mer (bilder og linker) under hver "les mer" på slutten av hvert innlegg. VELKOMMEN!

mandag 6. august 2012

Leikarringen har ikke PAUSE!

Det er bare travle dager, og har vært det lenge. Nå er jeg tilbake fra ferie og tenkte at en liten informasjon om at barna har vært og er i er i stor aktivitet fra april (siste innlegg) til nå! Både 17.mai, opptredner for cruisebåtturister og diverse arrangement, som f.eks OLSOK er aktiviteter som jeg ikke har bilder fra...

Anna Birkeland, vår flotte hjelpeinstruktør, har hatt sin siste faste opptreden / instruksjon. Hun er nå klar for lærerhøgskole! På opptredenen den 5.august hadde hun bakt kake til alle som kom på opptredenen, i tillegg til brus og is! Det blir rart å drive leikarringen uten henne, men vi har fortsatt Ingeborg Myren som skal ta en større rolle innen instruksjonen sammen med meg. I fjor ansatte vi også to nye hjelpeinstruktører, Eivind Nielsen og Ragna Iversen Kalvatn. Det blir en fin høst vi går i møte!

Det neste som skjer nå fremover er at fredag 10. blir det opptreden for båtturister, den 17. august -18.august skal 13 barn og 3 voksen på tur til Geiranger! Overnatting og Hurtigruten hjem! Det blir spennende.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar