VELKOMMEN!

Dette er en blogg for alle dansere som går, har gått eller vil gå i leikarringen, for alle foreldre til dansere og for andre interesserte.
Husk at det kan ligge mer (bilder og linker) under hver "les mer" på slutten av hvert innlegg. VELKOMMEN!

mandag 19. august 2013

OPPSTART HØSTEN 2013 for 
Romsdalsmuseets Leikarring
-en sosial, morsom og utviklede aktivitet

Nye dansere ønskes velkommen til leikarringen tirsdag 20.august kl 17.30-18.30.
Det passer å begynne i leikarringen  når du går i 1.-3.klasse, men vi tar imot eldre barn som vil begynne også. Da finner vi individuelle løsninger som passer for den enkelte mht progresjon.

Leikarringen ble startet i 1928 og har vært kontinuerlig drevet siden da, altså en av landets eldste leikarringer for barn. Barna lærer norske folkedanser og leiker. Etter to vintre med øvinger får de låne bunader av museet og deltar på oppvisninger for turister som kommer til museet om sommeren.

UNDER EN OPPVISNING FOR TURISTER SOMMEREN 2013
Vi drar på mange små og noen lengre turer, med og uten foreldre. Vi har juleverksted og familiefester, vi deltar på "Innflytterdagen" i storgata og på museets egne arrangement; som brudefølge under "Hestens dag" og nisser på "Romsdalsmuseets julearrangement".

Vi håper mange barn har lyst til å komme, møt opp eller ta kontakt med treneren: Birgitte Nielsen: 922 81 249 / birgitte@romsdalsmuseet.no.

VELKOMMEN!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar