VELKOMMEN!

Dette er en blogg for alle dansere som går, har gått eller vil gå i leikarringen, for alle foreldre til dansere og for andre interesserte.
Husk at det kan ligge mer (bilder og linker) under hver "les mer" på slutten av hvert innlegg. VELKOMMEN!

tirsdag 25. mai 2010

Diverse informasjon fra øvingen den 25.05.

I dag ble det mye morsom dans!!!!
Dere har blitt så flinke, dette blir en morsom sommer! Tenk at det er 40 båtanløp vi skal danse for denne sommeren! Og med det store dansterepetoaret vi har øvd inn, har vi jammen litt å velge fra!

Div info:
Båtanbløp torsdag 27.mai, oppmøte 09.15. Få dansere, vi trenger flere! Ring Signe hvis du trenger å bli hentet og kjørt tilbake til skolen! Når du skal danse i skoletiden er det bare å pakke bunadene pent ned i en bag, ta den med på museet, du får skifte på skifterommet og du får hjelp hvis du trenger det. Du skifter tilbake til egne klær før du blir kjørt tilbake til skolen igjen.

Lørdag 29.mai: Det blir tur til Tresfjorden på lørdag ettermiddag. Brit Elise med elever får besøk fra Tr.heim og skal arrangere musikkafè. Vi er invitert til å komme og oppttre uten bunad, uhøytidlig og sikkert koselig for hele familien. Signe sender ut sms med påmelding i morgen den 26.mai. Birgitte skal dit! Museet dekker reisen (fergebilletter). Ferdig før Grand Prix!

Tirsdag 1.juni: vanlig øving. Ta med ei utejakke og joggesko/dansesko så vi kan danse litt ute hvis været tillater det...

Tirsdag 8.juni: avslutning på Hjertøya! Barna fikk med seg brev om dette hjem. De som ikke var på øvingen får brevet i posten! Avreise fra torget 16.45, retur fra Hjertøya 19.30. Vi har bestilt fint vær! Påmelding til Signe innen fredag 4.juni.

Ja, det tror jeg var alt. Heldigvis kan bloggen redigeres, så hvis jeg ser en feil eller vil legge til noe så ordner det seg....

Bilder fra øvingen i dag:

1 kommentar:

  1. Flott! Det kjekt å se at bloggen lever... Vi ønsker at mange er innom og kommenterer det som står på bloggen vår. Dersom noen vil publisere bare send en melding og gjerne bilde så legger Birgitte det ut!

    SvarSlett