VELKOMMEN!

Dette er en blogg for alle dansere som går, har gått eller vil gå i leikarringen, for alle foreldre til dansere og for andre interesserte.
Husk at det kan ligge mer (bilder og linker) under hver "les mer" på slutten av hvert innlegg. VELKOMMEN!

tirsdag 11. mai 2010

UTEØVINGEN GIKK BRA!

Da var uteøvingen overstått og bilde til museets årbok tatt. Det var en kald øving, men tatt i betraktning at det snødde i morges, så var det ikke så værst. Sola tittet frem i blandt så de fleec-kledde danserne, med og uten ulltrøyer, fikk prøvedanset på vollen. Alt skal nå være klart til 17.mai! Alle som vil blir med og danser, 1.partidanserne har på seg vanlige klær/privat bunad (det de har på 17.mai), andre dansere har på seg bunadene (hvis du har privat bunad på deg resten av 17.mai så kan du bruke den hvis du vil).  Se her så fine dere var på øvingen i dag!

17.mai er det Anna Birkeland og Ingeborg Myren som setter sammen gode dansepar og organiserer dansen. Birgitte er bortreist. Signe er der også. Spelmann er Leidulf Stokkeland. Noen er og blitt spurt om å legge ned blomsterkranser: v.bysten av Bj.Bjørnson: Sofie og Hege, ved kongebjørka er det Ole Magnus og Julie. lykke til!


Hvis du vil øve litt hjemme så er det veldig fint å synge på Duva. Det er en religiøs folketone som krever en del øving og forklaring for å sitte.

Fremsyningsdanserne:
Ang manglende båtliste: Signe er så dårlig i ryggen at hun har ikke kunnet sitte i hele dag, altså har hun ikke kunnet jobbe med PC. Men hun skal ha den klar til neste øving (18.mai). Foreløbig så ser det ut til at neste båt er 25.mai.

BORGERTOGET.
Alle som vil kan være med å gå i borgertoget under fanen til leikarringen. Du ser i 17.maiprogrammet hvor du skal møte opp, og når. Vi skal gå etter Spelmannslaget og når de spiller musikk som dere kan danse til så danser dere. Vi trenger også foreldre til å være med i toget, fana er tung og det kan trenges noen sterke hender til å hjelpe til å bære denne.

3 kommentarer:

 1. Hei!
  Kjempeflott at vi får informasjon på nettet! Fine bilder :)
  Ingeborg Myren

  SvarSlett
 2. Så fint at du syns det Ingeborg. Har du fått til å abonnere på bloggen også? Så kan du lett se om jeg har oppdatert bloggen 8da trenger du ikke å søke opp bloggen for å sjekke, du får beskjed!
  Lykke til på 17. og 18. mai.

  SvarSlett
 3. Kjempefine bilder av en flott gjeng!
  Morsomt å følge med på denne fine bloggen!
  Ønsker deg og dine en flott 17.mai, Birgitte!

  Mvh Marie Gulløien

  SvarSlett