VELKOMMEN!

Dette er en blogg for alle dansere som går, har gått eller vil gå i leikarringen, for alle foreldre til dansere og for andre interesserte.
Husk at det kan ligge mer (bilder og linker) under hver "les mer" på slutten av hvert innlegg. VELKOMMEN!

søndag 1. august 2010

1.august : OLSOK

Olsok startet med turister! Allerese halv ti i dag var det 10 dansere som hadde en opptreden for to busser med turister. Det ble en fin oppvisning blandt småfluer og knott (også kalt smekke). Det var kun et skoslepp i dag! Ikke verst! Dansere var : Emil, Synnøve, Ole Magnus, Kristina, Eivind, Sigrid, Svein Olav, Anna G, Ingeborg og Silje.

Åse hadde ordnet med kaffe og kake til oss voksne, men vi -som er så beskjedne av oss,  skjønte ikke at kaka var til oss før etter dansen, men da gikk det ogå unna. Is til danserne. Hvis noen har en god ide til alternative "premieringer" etter opptredner så kom med de. Frukt er selvsagt godt, men det kan ikke langtidslagres.

Det kom ei dame bort til meg etter dansen og presenterte seg som Gillian Armstrong. Hun kom fra Skottland og var danseinstruktør. Det skal bli spennende og se om hun og jeg kan ha litt kontakt. Hun fikk ihvertfall blogg-adressa vår....

Har ingen bilder fra denne oppvisningen, men skal se om jeg fått att litt bilder senere i dag under Olsokarrngemnetet. Vi sees kl to, opptreden halv tre. (Hvis du vil komme til halv to så er det fint -gjerne i bunaden, og danse med Anna og Ingeborg. De skal danse med besøkende på Olsokarrangementet. Så håper vi det er mange nye barn som vil begynne i leikarringen til høsten.)

Her er noen upubliserte gamle bilder:
PÅ HAMMERVOLL ETTER EN OPPTREDNE. KAKO PÅ MENYEN.
SYNNØVE LEGGER NED BLOMST VED BJØRNSONBYSTEN I FJOR, 17.MAI 2009

VÅT SOMMERAVSLUTNING PÅ HJERTØYA 2009
SIGNE OG GRAVIDE BIRGITTE 2009
Potetløp i pøsende regn 2009.

Krabbefiskekonkurranse i pøsende regn.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar