VELKOMMEN!

Dette er en blogg for alle dansere som går, har gått eller vil gå i leikarringen, for alle foreldre til dansere og for andre interesserte.
Husk at det kan ligge mer (bilder og linker) under hver "les mer" på slutten av hvert innlegg. VELKOMMEN!

onsdag 25. august 2010

Hallingkurset med Anna er nå over...

Ja, da er hallingkurset med Anna G er over, trist med sant.

VIDEOSNUTT FRA KURSET:

Det har resultert i mange entusiastiske hallingdansere! På øvingen i går takket vi Anna med å gi henne litt panger og et kort fra alle oss i leikarringen. Små og store. I tillegg ble det laget et flott danseprogram til Innflytterdagen som er lørdag 4.september i Storgata. Da blir alle som er dansere i leikarringen invitert / bedt om å komme til byen mellom kl 12 -14. Der skal dere få kjøpt dere ei flott leikarring-skjorte til en rimelig penge. Dere skal få danse, kjente danser og leiker og : HALLING!!!for de som har fått på kurset.

VIDEOSNUTT: ...men Anna står.....

Målet med standen er å skape blest om oss selv og få nye medlemmer i ringen vår. Det er viktig at vi snakker med barn og voksne som kommer for å se på. Fortelle og vise hvor kjekt det er å danse i leikarringen. I tillegg har vi brosjyrer vi deler ut. Det vil komme annonse i avisa neste uke, lørdagen og mandagen. Øvingene for 1. (nye dansere) og 2. parti begynner tirsdag 7.sept.


Arnstein Kalvatn (pappaen til Ragna og Sofie) har tatt vido og bilde fra siste øving, de skal jeg få og legge ut på bloggen så snart jeg har fått de.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar