VELKOMMEN!

Dette er en blogg for alle dansere som går, har gått eller vil gå i leikarringen, for alle foreldre til dansere og for andre interesserte.
Husk at det kan ligge mer (bilder og linker) under hver "les mer" på slutten av hvert innlegg. VELKOMMEN!

tirsdag 10. august 2010

Hallingkveld!

Vi har nå begynt å føre statistikk over hvor mange sekunder vi bruker på å trenåla - målet er å komme ned i 3-8 sek. Vi som var på dansing i kveld snakket om å ha en konkurranse i denne øvelsen, den raskeste fram og tilbake vinner -Hurra !Vi snakket også om å ha en premie, men hva det skal være ble vi ikke enige om. Tror i alle fall vi er fem stk som kommer til å øve til neste tirsdag. Ellers jobber vi med hælrulle, piruetter, hopping, kruking, hattesparking (to varianter), sviving - en artig dans med utfordring for alle. Når det gjelder hattespark er det nok Ole Magnus som leder - han sparker et sted mellom 1.80 og 1.90 (vi burde hatt et "hatteholderstativ" med høydemåler).


I dag tok vi og en rask gjennomgang av "Springar fra Romsdal" som var ny for alle fire som var på øving i dag. Etter en stund skiftet vi navn på dansen fra springar til "joggar". Det gikk fint, neste gang må vi prøve oss på rundsnuen.

Humøret er på topp og jeg tror noen faktisk øver endel hjemme - kult!

Hilsen Anna G.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar